Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Κοροίβου, ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος όμως άσκησε κριτική στους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά τους δεν καθόρισε το αποτέλεσμα, απλά πώς βρέθηκαν σε κακή μέρα όπως και οι παίκτες των Τρικάλων.

«Το παιχνίδι δεν αντέξει σε ιδιαίτερη κριτική. Συγχαρητήρια και στον Χάρη Μαρκόπουλο και στην ομάδα. Ο Κόροιβος ήταν πολύ καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα τελευταία με τους τραυματισμούς των Ελλήνων παικτών. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τους ξένους μας. Συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη συνέχεια. Κι επειδή δεν μπορούμε κάποιες συμπεριφορές. Δεν γίνεται τρία παιδιά που ‘ναι τόσο καλοί διαιτητές να έχουν τέτοια συμπεριφορά. Βέβαια, αυτό δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι και ούτε καθόρισε το αποτέλεσμα. Ελπίζω να είχαν απλά ένα κακό βράδυ και να μην σημαίνει τίποτα και να είχαν απλά μια κακή μέρα όπως και εμείς»,είναι όσα δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά το τέλος του ματς και την ήττα από τον Κόροιβο.

Τους παίκτες των Τρικάλων, εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο οποίος και ανέφερε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, έχοντας να αντιμετωπίσουμε και τα προβλήματα απουσιών. Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για εμάς. Δεν καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Παλέψαμε τουλάχιστον να υπερασπιστούμε τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Ούτε αυτό το πετύχαμε. Συνεχίζουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Πανιώνιο θέλουμε να το κερδίσουμε και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε».