Τη μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχασαν σήμερα τα Τρίκαλα παραχωρώντας λευκή ισοπαλία (0-0) στην Α.Ε. Καραϊσκάκης Αρτας.

Όλα φαίνεται ότι κρίθηκαν στο 45’ όταν οι γηπεδούχοι (φωτογραφία από sportrikala.gr) κέρδισαν πέναλτι με τον Σαχινίδη και παράλληλα την αποβολή του Σιμονιάν. Ο Μοσχάκης που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Καραϊσκάκη (Καραγκούνη).

Στην επανάληψη και στα πρώτα λεπτά τα Τρίκαλα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή χάνοντας και πάλι κλασικές ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ, δίχως να τα καταφέρουν.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν στο 68’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τέλλος. Από εκεί και έπειτα και παρά τις επίπονες προσπάθειες των γηπεδούχων δεν ήρθε το γκολ. Παρ’ όλα αυτά τα Τρίκαλα παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας την απόσταση του ενός βαθμού από το συγκρότημα της Αρτας.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκουγκούδης από τον σύνδεσμο Σερρών.

ΑΟ Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας, Τέλλος, Βαγγελί, Καμπλιώνης, Μοσχάκης (58' Ζυγκερίδης), Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας, Σαχινίδης (75' Κέρι), Κουτσόπουλος
Καραϊσκάκης Άρτας: Καραγκούνης, Παπανίκο (86΄Μαργαρίτης), Παναγιώτου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλινς, Γυφτοκώστας (46' Κακάβας), Σιμονιάν, Στάνσετιτς, Βασίλιεβιτς (87' Τζερεμές), Καβαλάρης