Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, το συγκρότημα του Τάκη Ρούσσα επικράτησε εύκολα με σκορ 6-0 απέναντι στην αδύναμη ομάδα του Άρη Περιστέρας.

Mε τη νίκη αυτή, η Α.Ε.Φ παρέμεινε το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς θέλει απλά δύο νίκες στα επόμενα ματς, προκειμένου να κλειδώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής, με τη Φαρκαδόνα από την αρχή να κυριαρχεί πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας γκολ και θέαμα. Τα γκολ για την ομάδα σημείωσαν οι Νικούλης (11’), Διβανές (22’, 65’, 75’ 85’), Γρηγορίου (23’).

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν δύο αγώνες λόγω της συμμετοχής των Μετέωρων και της Δήμητρας στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΤ.

Δεν έγιναν οι αναμετρήσεις Φήκη-Μετέωρα και Δήμητρα/Απόλλων-Καστράκι. Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έγιναν κανονικά ξεχωρίζει η εκτός έδρας νίκη του Πύργου στα Αμπελάκια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αχιλλέας Μπάρας-Σαράγια 0-0

Σαρακίνα-Πορταϊκός 2-0

Περιστέρα-Φαρκαδόνα 0-6
Κρύα Βρύση-Μεγ. Καλύβια 0-0

ΑΕΤ-Πυργετός 2-0

Αμπελάκια-Πύργος 1-3

(*) Προηγείται η Φαρκαδόνα με 73 βαθμούς και ακολουθούν Μετέωρα και Φήκη με 60, Καστράκι με 57 και Δήμητρα/Απόλλων με 53 βαθμούς.