Τα Τρίκαλα BC Aries έκαναν αποφασιστικής σημασίας βήμα για την παραμονή τους δεδομένου ότι όλα τα αποτελέσματα λειτούργησαν υπέρ τους. Σε ατομικό επίπεδο σημαντική ήταν η συμβολή του Ντίνου Νικολόπουλου στη νίκη τους με οχτώ πόντους και έξι ριμπάουντ. Η δεύτερη επίδοση του μάλιστα, αποτελεί ρεκόρ καριέρας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού το προηγούμενο ήταν τα πέντε που μάζεψε στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστική με την ΑΕΚ.
Τη δική του καλύτερη επίδοση στις ασίστ, βελτίωσε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς (φωτό) μοιράζοντας τέσσερις ασίστ. Ο Σέρβος είχε τρεις στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Κόροιβο. Ακόμη ο 26χρονος φόργουορντ με τους 12 πόντους του κόντρα στον Πανιώνιο ξεπέρασε τους 200 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
 Τον ίδιο αριθμό πόντων, μόνο με τα Τρίκαλα BC Aries, ξεπέρασε ο Μάριος Ματαλόν που επέστρεψε στη δράση.
Ο Τζάστιν Ινγκραμ έγινε μέσα από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο πέμπτος σκόρερ των Τρικάλων BC Aries ξεπερνώντας τον Χρήστο Δεληγιάννη -έφτασε τους 183 έναντι 172 του έμπειρου σέντερ- και δεύτερος πασέρ στην ιστορία τους στην κατηγορία αφού έφτασε τις 60 ασίστ αριθμό με τον οποίο ξεπέρασε τον Μάικλ Πορίνι (58) και “έπιασε” τον Νέιθαν Μπόουι σε αυτήν.
Σκοράροντας 10 πόντους ο Στιβ Πάνος ανέβηκε στην έβδομη θέση της λίστας των σκόρερ των Τρικάλων BC Aries με 157 πόντους ξεπερνώντας τον Ούρος Πέτροβιτς που στην περσινή περίοδο σημείωσε 147.