Το «κόκκινο φως» άναψε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, για την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του ΑΟΤ στη Λάρισα εν όψει της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.
Όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα εκδόθηκε απόφαση από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της «Π.Α.Ε. Α.Ο. Τρίκαλα», καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του Κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα (18:00) στο AEL F.C. ARENA, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ – Π.Α.Ε. Α.Ο. Τρίκαλα», για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.


Στο μεταξύ με πρωινή προπόνηση στο Λογγάκι συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΟΤ για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα (18:00 AEL F.C ARENA)
Το πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» περιλάμβανε αλτικές ασκήσεις και δύναμη και στην συνέχεια παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους. Ο Γιώργος Σικαλιάς ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις έπειτα από απουσία ενός μήνα, λόγω της θλάσης που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στις 11 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.