Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των Τρικάλων καθώς επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Πανελευσινιακού για την 7η αγωνιστική της Β' Εθνικής.
Τα Τρίκαλα δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, ωστόσο ο σκοπός επετεύχθη και με 14 βαθμούς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.
Από την πλευρά τους, οι «σταχυοφόροι» γνώρισαν την έβδομη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις και φαίνεται ότι ο υποβιβασμός στη Γ' Εθνική θα έρθει πολύ γρήγορα για εκείνους.
Βέβαια, κόντρα στους «κυανέρυθρους» είχαν και την ατυχία να μείνουν με παίκτη λιγότερο από το 38', οπότε το έργο τους έγινε ακόμη δυσκολότερο.
Το ματς, λοιπόν, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τον ΑΟΤ, πάντως, να πλησιάζει στο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Λαμπάκης βρέθηκε απέναντι από τον Στεργιώτη, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.
Δευτερόλεπτα αργότερα ανάλογη κατάληξη είχε και το σουτ του Κουσκουνά, ενώ η επόμενη σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ήρθε στο 34', όταν ο Στεφάνοβιτς σημάδεψε με σουτ το δοκάρι.


Εντέλει, η υπεροχή των Τρικάλων καρποφόρησε στο 38', με τον Δουκάκη να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Παληγεώργο, με τον παίκτη των γηπεδούχων να αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Κουσκουνάς ευστόχησε από την άσπρη βούλα και αυτό το γκολ έμελε να κρίνει την αναμέτρηση, με τους Θεσσαλούς να αρκούνται στη διαχείριση του προβαδίσματός τους στην επανάληψη.
Έτσι, οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες, όπως ήταν η κεφαλιά του Γκμπαλέ που απέκρουσε ο Στεργιώτης στο 61' και η άστοχη κεφαλιά του Κουσκουνά στο 90' μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Αρσενίεβιτς.
Το σφύριγμα της λήξης, λοιπόν, βρήκε δίκαιο νικητή τον ΑΟΤ, που άφησε πίσω την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σωτηριάδης του Συνδέσμου Λασιθίου με βοηθούς τον Δουλγεράκη του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και τον Δασκαλάκη του Συνδέσμου Ηρακλείου.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Μπαρμπόσα (46' Πούρνος), Βιγιαφάνε (63' Kορνελάτος), Μπλάνκο, Τσολακίδης, Γκεμίσης (68' Δημόπουλος), Λίτσος, Ανδρίκος, Τσίγκρος, Κακαράς, Παληγεώργος.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Παπαργυρίου, Μακρίδης, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς (77' Αρσενίεβιτς), Δουκάκης (63' Χαροντάκης), Γκονζάλες (56' Γκμπαλέ), Κουσκουνάς.
a-sports.gr