Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς τα Τρίκαλα πήραν σπουδαία νίκη στο Μενίδι, κόντρα στον Αχαρναϊκό με 2-1. Οι «κυανέρυθροι» μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 με γκολ του Ματσούκα στο 21’. Στην επανάληψη βελτίωσαν την εικόνα τους και στο 68’ ισοφάρισαν με τον Κουσκουνά μετά από πάσα του Γκμπαλέ.
Ο τελευταίος με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα!
Tα Τρίκαλα παραμένουν στη δεύτερη θέση της Β' Εθνικής μετά την 11η αγωνιστική φτάνοντας τους 23 βαθμούς. Το ματς, πάντως, είχε αρκετή ένταση και με αμφότερες τις ομάδες να το ολοκληρώνουν με παίκτη λιγότερο, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και να ανοίγουν το σκορ στο 21' με τον Ματσούκα.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο φορ των «πράσινων» εκμεταλλεύθηκε λάθη στην καρδιά της άμυνας των Τρικάλων και με δυνατό σουτ βρήκε δίχτυα, ενώ στο 25' μετά από λάθος του Παπαπαναγιώτου ο Ομπράντοβιτς βρέθηκε τετ α τετ με τον Χιώτη, αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.
Στο 36' ο Χιώτης αντέδρασε εντυπωσιακά σε γυριστό σουτ του Ταμπάκη και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ οι Μενιδιάτες έχασαν άλλη μία σπουδαία ευκαιρία στο 41', με το κοντινό σουτ του Ταμπάκη να περνά άουτ.
Ο ΑΟΤ, λοιπόν, απέφυγε το 2-0 και στην επανάληψη ισορρόπησε το παιχνίδι, με τον Κουσκουνά στο 68' να ισοφαρίζει με προβολή ύστερα από προσπάθεια του Γκμπαλέ, η είσοδος του οποίου στην αναμέτρηση αποδείχθηκε καθοριστική.
Στο 74' ο αγώνας πήγε να χαλάσει, καθώς ο Αθανασίου έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Γκονζάλες, υπήρξε διαπληκτισμός και αμφότεροι αποβλήθηκαν, ενώ την κόκκινη κάρτα είδε και ο Χαροντάκης για λογαριασμό των «κυανέρυθρων», που βρισκόταν στον πάγκο και ετοιμαζόταν να μπει αλλαγή.
Από εκεί και πέρα, ένα σουτ του Μουστάκη ήταν άστοχο στο 84', για να «χτυπήσει» στο 89' ο Γκμπαλέ, που με δυνατό σουτ στην αντεπίθεση χάρισε το πολύτιμο διπλό στην ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.
Ο Ιβοριανός εξτρέμ είχε και μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 στο 90'+2, αλλά το πλασέ που έκανε εκτός περιοχής έφυγε δίπλα από το δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους εντέλει να παίρνουν το τρίποντο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μακρυπόδης του Συνδέσμου Αχαΐας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Μεϊντάνα και Γκαβέρα.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Αθανασίου, Ταμπάκης, Ματσούκας (50' Μαρής), Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Κωστόπουλος.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (54' Γκμπαλέ), Κουσκουνάς (89' Κωνσταντινίδης), Στεφάνοβιτς (78' Κουμπαρούλης), Γκονζάλες.