Παρά την καλή εμφάνιση η ομάδα της Φαρκαδόνας γνώρισε νέα ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτή τη φορά έχασε με 1-0 στην Τσαριτσάνη από τον τοπικό Οικονόμο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου. Ντεμπούτο στο πάγκο της Φαρκαδόνας έκανε και ο νέος τεχνικός της ΑΕΦ Γιάννης Προβίδας, που είδε τη νέα του ομάδα να παίζει δυνατά, να έχει κάποιες ευκαιρίες για γκολ κυρίως με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γούπου, αλλά τελικά να χάνει χάρη σε γκολ του Καραγιάννη(52’).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ: Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας,Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Σενκάι(Κωστόπουλος 56'), Αγρόδημος, Βούζας(Πρίφτης 85'), Καμπέρης, Καραγκούνης(Γκαμπέτας 79')
ΑΕΦ: Ντάσκας, Νάκου, Γκαντιάς(Ζαφειρίου 46'), Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Διβανές(Παπαευθυμίου 62'), Μηνάς, Ετόφ(Κουλτσιάκης 76'), Νικούλης, Ιακωβάκης
Aναλυτικά τα αποτελέσματα:
Τσαριτσάνη-Φαρκαδόνα 1-0
Πύδνα-Πύρασος 2-0
Νεοκαισάρεια-Αιγινιακός 0-2
Ρήγας Φεραίος-Καναλάκι 0-1
Μαρτίνο-Τύρναβος 0-2
Φιλιππιάδα-Φωκικός 1-0
Καραϊσκάκης-Νίκη Β. 2-1
Θεσπρωτός-Αγιά 2-0
Ρεπό: Πιερικός
(*) Προηγείται ο Καραϊσκάκης Αρτας με 16 βαθμούς και ακολουθούν ο Εθνικός Φιλιππιάδας με 12, ο Θεσπρωτός με 11, Πύδνα Κίτρους και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης με 10. Η Φαρκαδόνα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία μόλις 14η με 4 βαθμούς.