Τον Κολοσσό Ρόδου υποδέχονται τα Τρίκαλα BC Aries σήμερα  Σάββατο, στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό κλειστό Τρικάλων και μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση της νίκης. Το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη μετά το καλό ξεκίνημα έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή πλην του τραυματία Μανώλη Κουκουλά.
Ο Γιώργος Τσιάρας, μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ανέφερε πως η νίκη κόντρα στον Κολοσσό είναι μονόδρομος για τα Τρίκαλα.
Αναλυτικά: «Μας έχει λείψει η προσήλωση στην άμυνα. Βλέποντας τον Ολυμπιακό να κάνει αυτές τις σπουδαίες εμφανίσεις χωρίς σημαντικούς του παίκτες, μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης με παίκτες πολεμιστές που θυσιάζουν το «εγώ» τους για το κοινό καλό!
Αυτόν τον χαρακτήρα της σκληρής ομάδας που βασίζεται στην επιθετική άμυνα στην μπάλα και στην αθλητικότητα νομίζω ότι όλοι οι προπονητές προσπαθούν να πετύχουν, αλλά δεν είναι εύκολο.
Μιλώντας τώρα για την ομάδα μου τα Τρίκαλα, νομίζω ότι αυτή η προσήλωση στην άμυνα που μας έδωσε δυο νίκες στα πρώτα παιχνίδια μας έχει λείψει. Στο παιχνίδι με τη Ρόδο που έχουμε μπροστά μας θα πρέπει να είμαστε πολύ πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο.
Η νίκη για μας είναι μονόδρομος, όπως δήλωσε και ο προπονητής μας, και θα κάνουμε τα πάντα για να την πετύχουμε και να χαρούμε μαζί με τον κόσμο μας που πάντα μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε γι αυτό».
Εισιτήρια για το παιχνίδι θα διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6) 10-2 το πρωί του Σαββάτου και εν συνεχεία από τα εκδοτήρια του σταδίου αλλά και μέσω της πλατφόρμας viva.gr.
Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries από το παιχνίδι αυτό καθιερώνει εισιτήριο 5 ευρώ στην θύρα 7 για άνεργους, μαθητές, φοιτητές και στρατιώτες. Η είσοδος παιδιών έως 13 ετών είναι ελεύθερη αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικα.
Οι τιμές των υπολοίπων εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (Θύρες 3,5,7), 15 ευρώ (Θύρες 2,4,8) και 20 ευρώ (VIP).
Στο παιχνίδι του Σαββάτου στα πλαίσια της εξοικείωσης των παιδιών με τα ιδανικά του αθλητικού ιδεώδους και εν γένει της συνεργασίας, με χαρά θα φιλοξενήσουμε τον Κλάδο Αστεριών του Τ. Τ. Τρικάλων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού . Η παρούσα δράση λαμβάνει χώρα, στα πλαίσια του Οδηγικού Παιδαγωγικού Προγράμματος, ως προϋπόθεση, για τα συμμετέχοντα παιδιά, για την απόκτηση σχετικού "πτυχίου".
Επίσης στο παιχνίδι θα φιλοξενηθεί και η Ακαδημία μπάσκετ της Πράσινης Γωνιάς Τρικάλων.