“Νταμπλ-νταμπλ” είχε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (και συνολικά στις τέσσερις εμφανίσεις του) με Πανελευσινιακό, Απόλλωνα Carna και ΑΕΝΚ Δημούλας ο Μάικλ Χολ. Μάλιστα ο Αμερικανός πέραν της ικανότητας του στο σκοράρισμα και τα ριμπάουντ, έδειξε στο παιχνίδι της Κηφισιάς και δημιουργική ικανότητα, μοιράζοντας πέντε ασίστ που αποτελούν την καλύτερη ως τώρα επίδοση του αφού είχε από δύο στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Απόλλωνα Carna.

Μία ματιά στα ομαδικά στατιστικά του παιχνιδιού που έγινε στο “Ζηρίνειο” δεν μας οδηγεί σε ξεκάθαρο συμπέρασμα για το τι ήταν αυτό που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΝΚ Δημούλας στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα BC Aries.  Οσο αποτελεσματικές ήταν οι δύο ομάδες από μέση και κοντινή απόσταση (56,4% οι γηπεδούχοι και 52,5% οι φιλοξενούμενοι στα δίποντα), τόσο συναγωνίστηκαν σε αστοχία πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (28,5% οι γηπεδούχοι και 15% οι φιλοξενούμενοι).

Παράλληλα υπήρξε ισορροπία στα ριμπάουντ (28 οι γηπεδούχοι και 29 οι φιλοξενούμενοι), τα λάθη (12 έναντι 14) και τις ασίστ (από 17). “Μέτρησε” πάντως η αδυναμία των Τρικάλων  να πάρουν σκορ από μακριά και το ότι έπρεπε να αστοχήσουν σε 11 τρίποντα μέχρι να πετύχουν το πρώτο από τα μόλις τρία τελικά είχαν, δείχνει πολλά. Μάλιστα η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη “απείλησε” το αρνητικό ρεκόρ της περιόδου που είναι τα δύο εύστοχα τρίποντα και που σημειώθηκε οχτώ φορές φέτος.

Αυτό που σαφώς και ξεχωρίζει σε ομαδικό επίπεδο είναι η επιθετική πολυφωνία της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου που είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων έναντι τριών των Τρικάλων BC Aries.