Στο γήπεδο της Μπάρας, κάτω από αφόρητες καιρικές συνθήκες, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για τις απαιτήσεις της Φούτμπολ Λιγκ. Σημαντικό σημείο αναφοράς της «πρώτης» του ΑΟ Τρίκαλα ήταν η παρουσία των φιλάθλων, ενώ η συμπεριφορά αυτή «ανάγκασε» τους ποδοσφαιριστές να χειροκροτήσουν τους Σακαφλιάδες για τα συνθήματα για την θερμή συμπαράσταση, κάτω από τον καυτό ήλιο.

Από εκεί και πέρα στους παίκτες μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χάρης Κουτσούρης, ο οποίος ευχήθηκε πάνω απ’ όλα υγεία και προσπάθεια για  τους στόχους του ΑΟ Τρίκαλα. Από τη δική του πλευρά ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης είχε ήδη τη πρώτη συζήτηση με τους παίκτες πριν ξεκινήσει η δουλειά.

Στην «πρώτη» της ομάδας βρέθηκαν παίκτες από την περυσινή σεζόν και αυτοί ήταν οι: Μοσχάκης, Βαγγελής, Σαχινίδης, Καμπλιώνης, Παπαευθυμίου, Γιδόπουλος, Ρεντζιλάς, Κέρι, Μηνάς, Ψύρρας, Σκούπρας, Γιώτας και Κατσαντώνης. Ενώ από τους «νέους» το παρών έδωσαν οι Γεωργίου, Παγώνης, Ανδρέου και Ντάφλας. Ενώ οι Γκούρμα και Πίτκας πήραν από τον προπονητή λίγες ακόμη μέρες άδεια. Να θυμίσουμε ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνει στο Καρπενήσι.