Δίχως δύο, ίσως και τρεις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Άρτα, κόντρα στην τοπική Αναγέννηση ο ΑΟ Τρίκαλα.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία, δυστυχώς οι κυανέρυθροι θα παραταχτούν λαβωμένοι, αφού υπάρχουν προβλήματα τιμωριών, αλλά και τραυματισμού. Όπως αναφέρει το trikalascore.gr o ΑΟ Τρίκαλα, μετά το ρεπό της Τρίτης, ξεκίνησε την Τετάρτη την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Αρτας, με την προπόνηση να διεξάγεται στο γήπεδο Λογγακίου.

Από την εκγύμναση απουσιάζει ο Καμπλιώνης, που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και ο Κώστας Γιώτας, που αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στον αστράγαλο, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Απο κει και πέρα, θα απουσιάσουν σίγουρα οι τιμωρημένοι Παπαευθυμίου και Βαγγελή. Ο πρώτος θα εκτίσει την Κυριακή τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε επτά κάρτες κόντρα στο Δωτιέα, οπότε θα χάσει τα δύο επόμενα ματς. Ενα ουσιαστικά, καθώς το δεύτερο θα είναι αυτό, άνευ αγώνος με τον Πυρσό Γρεβενών.