Aνέτοιμα έδειξαν τα Τρίκαλα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς γνωρίζοντας την ήττα στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό με 1-0. Όλα πλέον θα κριθούν για την πρόκριση στη δεύτερη φάση του κυπέλλου, στον αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Με τη στήριξη και του κόσμου θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ.

Οσον αφορά τον σημερινό αγώνα (φωτογραφία από sportrikala.gr)  τα Τρίκαλα ξεκίνησαν δυνατά και πλησίασαν στο γκολ μόλις στο 9’ όταν ο Γκονζάλες έδωσε στον Κουσκουνά, που έπιασε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, διώχνοντας εντυπωσιακά ο Παγούδης.

Στο 20΄δοκάρι για τα Τρίκαλα έστω και από…σπόντα. Σέντρα Γκμπαλέ από τα δεξιά, ο Εμέκα στην προσπάθεια του να διώξει θα βρει την μπάλα, που θα βρει το δοκάρι και... κόρνερ, το οποίο περνά ανεκμετάλλευτο.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34’ όταν ο Ταμπάκης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ομπράντοβιτς με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ θα περίμενε κανείς τα Τρίκαλα με τις αλλαγές που έκαναν να ανεβάσουν ρυθμό, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ενώ οι απειλητικές καταστάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Αχαρναϊκός ( Γκόγκιτς):Παγούδης, Εμέκα, Ταμπάκης (79΄Καλογερόπουλος), Φιγκέϊρα (52΄Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (68΄Χριστόπουλος), Ιωαννίδης, Μάρης, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

Τρίκαλα ( Βαζάκας):Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Ζώνας, Μουμίν(75΄Στεφάνοβιτς),, Δουκάκης (46΄Αρσενίεβιτς),  , Κουσκουνάς(60΄Βάσκεζ), , Γκονζάλες, Λαμπάκης, Ρεπετσάς, Γκμπαλέ.