Σε μια σημαντική πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ με στόχο την ενίσχυση άπορων οικογενειών του νομού Τρικάλων συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα, δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και την στήριξή της στους πολίτες του νομού.

Η στήριξη των άπορων οικογενειών ήταν, είναι και θα είναι για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό ζήτημα και με πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και συμμετέχοντας σε προσπάθειες άλλων φορέων στηρίζει και ενισχύει έμπρακτα τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας.

Αυτή τη φορά στηρίζει την προσπάθεια του ΕΣΑΚΕ και συμμετέχει στην εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης». Το προσεχές Σάββατο λοιπόν 25 Απριλίου στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης των Τρικάλων από τις 4 το απόγευμα και πριν την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Τρίκαλα BC ARIES και Άρη Θεσσαλονίκης, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα όπως όσπρια, γάλα εβαπορέ, λάδι, σοκολάτες, κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, μεταξύ του Γενικού Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ κ. Κονδύλη και του προέδρου της ομάδας Τρίκαλα BC ARIES κ. Φρύδα με τον Διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Γιώργο Καρανάσιο, ενώ το Σάββατο 25 Απριλίου στις 4 το απόγευμα θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στο Δημοτικό Κλειστό παρουσία όλων των φορέων.