Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο ΑΟΤρίκαλα αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα  στη Λαμία, μπροστά σε περίπου 2.000 θεατές στο δημοτικό στάδιο. Το πρώτο εντός έδρας φιλικό των κυανέρυθρων, αφήνει μία πολύ καλή γεύση, καθώς αγωνιστικά η ομάδα, απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για πολλά πράγματα, καθώς ανταπεξήλθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, απέναντι σε μία από τις πλέον δυνατές ομάδες της φετινής Football League.

Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1, ωστόσο τα Τρίκαλα στην επανάληψη με την εικόνα που παρουσίασαν θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα trikalascore.gr οι Λαμιώτες κατάφεραν στο 31' να ανοίξουν το σκορ, με το Σερτζίνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χιώτη.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47' έρχεται η ισοφάριση για τον ΑΟΤ , όταν ο Κουσκουνάς εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Γκμπαλέ και με κεφαλιά κάνει το 1-1.

Α.Ο.Τρίκαλα: Χιώτης (78΄Σικαλιάς), Λαμπάκης (80΄Κωνσταντινίδης), Νιάρος (80΄Παπαργυρίου), Ρεπετσάς (81΄Παπαπαναγιώτου), Ζώνας (75΄Κουμπαρούλης), Μουμίν (51΄Ριζογιάννης), Δουκάκης (69΄Μακρίδης), Στεφάνοβιτς (77΄Βαγγελή), Κουσκουνάς (86΄Τοπτίδης), Γκονζάλες (81΄Χαροντάκης), Εγκμπαλέ (65΄Αρσενίεβιτς).

Λαμία: Ρίζος, Ζουλιώτης, Τζόκιτς (55΄Τόσκας), Σερτζίνιο(46΄Καραλής), Ενκουέν, Κοτσώνης, Κοντέων (55΄Νατσιόπουλος-90΄Παπαευθυμίου), Καραγιάννης (55΄Καλλέργης), Νεόφυτος (61΄Θαναηλάκης), Τριανταφυλλάκος (55΄Τσαμούρης), Τσόπελας (61΄Καλαϊτζίδης-76΄Τσιλούλης).