Nέα μεταγραφική προσθήκη για τα Τρίκαλα με τη μορφή δανεισμού, έως το καλοκαίρι.  Ο 20χρονος Κουατέ Γουάτο από τη νέα χρονιά θα φορά τη φανέλα της ομάδας, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για ένα Καμερουνέζο αμυντικό χαφ, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής στην φετινή ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, καθώς αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς, αυτό με τον Πανσερραϊκό στο κύπελλο
H ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει: «Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Guirlan Desire Wato Kuate (Γουάτο), ο οποίος θα αγωνιστεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με την φανέλα των Τρικάλων. Ο Γουάτο αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, γεννήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 1995 στο Καμερούν και έχει  πορτογαλική υπηκοότητα. Είναι διεθνής με την U19 της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί με την φανέλα της πορτογαλικής Λεϊρία, της αγγλικής Μάντστεστερ Σίτι, της τουρκικής Aκίσασπορ και του Αστέρα Τρίπολης».
Θέμα προπονητή
Στο μεταξύ τρία είναι τα ονόματα που «παίζουν» το τελευταίο διάστημα για την τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ. Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου οι ιθύνοντες του συλλόγου ξεκίνησαν «σαφάρι» για την αναζήτηση του «εκλεκτού» που θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο. Όπως όλα δείχνουν πιθανότεροι αντικαταστάτες είναι οι Μανουέλ Ρόκα, Μιχάλης Γρηγορίου και Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Με τους δύο πρώτους έχουν γίνει ήδη επαφές. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και το Σάββατο (2/1) φαίνεται πως θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και ο «εκλεκτός» θα βρεθεί στα Τρίκαλα για να ξεκινήσει προπονήσεις.

(*) Στη φωτογραφία ο ποδοσφαιριστής με τον εκπρόσωπο του, Ευριπίδη Τσιμπανάκο