Για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαστεργίου έκανε το σχόλιό του στη Λέσχη 97,6 ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να κάνει και ο κ. Κυρίζογλου τον αγώνα του, βλέπω όμως ότι ο κ. Παπαστεργίου έχει το πρόκριμα και αυτός θα κερδίσει την προεδρία.

Είμαι εδώ που είμαι και κάποια πράγματα τα γνωρίζω και από μέσα και απ’έξω, ο κ. Παπαστεργίου θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΚΕΔΕ.»

Στο μεταξύ ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στο ίδιο ραδιόφωνο διέψευσε συνάντησή του χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό:

«Χθες δεν έγινε καμία επίσημη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Με την ΚΕΔΕ μιλάμε συνεχώς για το πώς θα προχωρήσουμε το θέμα των εκλογών, γιατί είμαστε πολλοί οι ενδιαφερόμενοι.

Η άποψη της ΝΔ είναι ότι θα κατεβούμε με ένα ψηφοδέλτιο, και όποιος πάρει τα περισσότερα. Αυτό συζητιέται και μένει να ανακοινωθεί και επίσημα. Ακούγεται ότι υπάρχουν προτιμήσεις σε κάποιον υποψήφιο, αλλά αυτό που εκτιμώ είναι ότι ο Πρωθυπουργός κρατάει μια ουδετερότητα.»