Για συνεργασία του ‘Μένουμε Τρίκαλα’ με τον συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα έκανε λόγο μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Χρήστος Λάππας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «Μαζί για τα Τρίκαλα»
«Η εκδήλωση της Κυριακής του συνδυασμού του Κ. Κρεμμύδα αν πω ότι ήταν εξαιρετική θα είναι μια κοινοτυπία, για αυτό και θα πω ότι ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, όλες οι φυλές του Ισραήλ  ήταν εκεί, και αυτό είναι ένα επίτευγμα και όταν λέω «φυλές», αναφέρομαι στο ΚΙΝΑΛ, τότε που υπήρχαν κάποιες αντιθέσεις και αντιδράσεις, και θεωρώ σημαντικό επίτευγμα  που ο Κ. Κρεμμύδας κατάφερε να τους μαζέψει όλους, και είμαστε πλέον όλοι παρόντες. Βέβαια ακόμα και στους ‘μεγάλους έρωτες’, τα…συμπεθέρια χώρια κάθονται τη μέρα του …γάμου.
Από τις συζητήσεις που έκανα με την ηγεσία του αυτοδιοικητικού σχήματος «Μένουμε Τρίκαλα», είμαστε πάρα πολύ κοντά, για να συμπορευτούμε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Μίλησα με 2-3 ανθρώπους και απομένει να κλείσουμε, και οφείλουμε και εμείς να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό στις εσωτερικές διαδικασίες που έχουν. Μίλησα μαζί τους  δηλαδή με Παρθένη, Κεμανίδη, την περασμένη εβδομάδα, αλλά εξ’ όσων γνωρίζω έχει μιλήσει και ο Κρεμμύδας και θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις.
Θα είναι ένας πολύχρωμος με πολλά αρώματα συνδυασμός για το Δήμο Τρικκαίων, δεν είναι κακό να υπάρχουν πολλές απόψεις, προτάσεις και να καταλήγει ο επικεφαλής  σε μια κοινή συνισταμένη. Και εμένα αυτό μ’ αρέσει.
Εγώ κατηγορηματικά λέω πως  ο Γιώργος Σπαθής δεν θα κατέβει για το Δήμο Τρικκαίων, έτσι τουλάχιστον εγώ διαβάζω τα πράγματα. Είναι γενικότερο το ζήτημα δηλαδή και συνδυασμό να κάνει, είναι και το οικονομικό και το πολιτικό και το κομματικό, και τι λέει για σένα η κοινωνία για σένα και πολλά άλλα.»