Την παρουσία του στη χθεσινή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων σχολίασε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας:
«Πάντα υπάρχουν τα κομματικά τείχη, αλλά εγώ ποτέ δεν παρέμενα οικότροφος και εσώκλειστος σε αυτά. Διατηρούσα και διατηρώ το θάρρος της γνώμης μου, και έκανα κριτική μέχρι και στον ίδιο μου τον πολιτικό χώρο.
Εμένα με κάλεσαν και πήγα, και να μην με καλούσανε πάλι θα πήγαινα. Πήγα να ακούσω και να δω πώς σκέφτονται και αυτοί οι άνθρωποι, να δω ποιο θα είναι το νέο αφήγημα της σοσιαλδημοκρατίας.
Αν κάποια από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να μας φορέσουν κάποια στενά…βρακιά, προφανώς και θα τα σπάσουμε μαζί τους, γιατί το ΠΑΣΟΚ παραμένει ένα φιλελεύθερο κόμμα και τα μέλη του μπορούν να έχουν μια ελευθερία απόψεων.»
Την άποψη του εξέφρασε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Κων/νος Κρεμμύδας λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν μπορώ εγώ να περιορίσω κανέναν για το πού θα πάει και με ποιους θα μιλήσει. Μπορεί να προέρχομαι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά έχω αφήσει αυτή την περίοδο την κομματική μου ταυτότητα στο σπίτι.
Κι εγώ κλήθηκα να πάω όμως δεν πήγα. Δεν θεωρώ ότι είναι μεμπτό που δυο στελέχη του συνδυασμού μου πήγαν σε μια τέτοια συγκέντρωση, δεν πρόκειται να εμποδίσω κανέναν. Αλίμονο αν χρειαστεί να απολογηθούν τα στελέχη μου για το πού πηγαίνουν.»