Την ανοιχτή επιστολή της Χρύσας Ντιντή ενάντια στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και των συνυποψηφίων της  σχολίασε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Λάππας:

«Υποτίθεται ότι η Χρύσα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και θεσμικά θα πρέπει να αποφεύγει τέτοιες παλαιοκομματικές πρακτικές. Θα έπρεπε να είχε αναφέρει προ καιρού στην πρόεδρο ότι δεν έχει ίσες αποστάσεις από όλους τους υποψηφίους.

Τώρα μετεκλογικά δεν έχει νόημα, γιατί αν ήταν η Χρύσα πρώτη θα ήταν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Τώρα τέτοιες δηλώσεις είναι σαν τουφεκιές στον αέρα.

Η άποψη μου είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ‘μυρίζουν’ παλιό ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αποχωρήσουν και να δώσουν τόπο στη νέα γενιά.

Και αν κάποιος με εγκαλέσει γιατί εγώ δεν παραιτήθηκα, απαντώ ότι εγώ δεν ήμουν και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος αλλά άνοιξα το δρόμο σε νέους ανθρώπους, και έκατσα δίπλα να βοηθήσω, όχι να μείνω απέναντι να πυροβολώ.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα συζητήσουμε με την δημοτική παράταξη, με τον επικεφαλής Κώστα Κρεμμύδα, και θα δούμε αν κάποιοι παλιοί θα φύγουμε για να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο νέοι άνθρωποι που είναι επιλαχόντες. Θα είναι πιο ενδιαφέρον πιστεύω να υπάρχουν νέα και φιλόδοξα άτομα στην δημοτική μας παράταξη.»