Διατηρώντας πάντα το χαρακτηριστικό της ψύχραιμης και ορθής σκέψης και ταυτοχρόνως κατέχοντας την άριστη γνώση των αυτοδιοικητικών πραγμάτων, ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων, Χρήστος Λάππας, μίλησε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων 97,6 για τα τεκταινόμενα στο Δήμο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά τόσο στον δήμαρχο, Δημήτρη Παπαστεργίου, όσο και στον επικεφαλής της παράταξής του, Κώστα Κρεμμύδα. 

Και ναι μεν, με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον δήμαρχο των Τρικάλων για τον τρόπο με το οποίο χειρίζεται ζητήματα του Δήμου, ωστόσο με ιδιαίτερη έμφαση τόνισε το "αλλά", αφού κατά την γνώμη του κινδυνεύει να ταυτιστεί απολύτως με την γαλάζια παράταξη. Ένα στοιχείο που θα του επιφέρει στην πορεία τεράστια φθορά. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "τα πράγματα πλέον στο Δήμο είναι καλύτερα από ότι ήταν στη δική μας περίοδο, που δεν υπήρχε..σάλιο.

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που τα τρέχει ο Δήμαρχος και τα διαχειρίζεται με επάρκεια. Κινδυνεύει όμως ο Δημήτρης Παπαστεργίου να εγκλωβιστεί στη γαλάζια ιστορία. Καλό είναι που αναδύθηκε στην κορυφή, αλλά ο σφιχταγκαλισμός με την ηγεσία ίσως φέρει και κινδύνους. Να προσέξει μήπως τον παρασύρει αυτό σε πιθανή φθορά, σε περίπτωση που θα έχει φθορά και η κυβέρνηση. Μην ξεχνάμε ότι εγώ πιστεύω πως έχασα τις εκλογές από την αφίσα των συριζαίων, που με ταύτισαν με το Βενιζέλο που έκοψε συντάξεις. Ήταν ο μόνος αρνητικός μύθος που είχα ως Δήμαρχος".

Αναφερόμενος στον επικεφαλής της παράταξής του, Κώστα Κρεμμύδα, με σαφήνεια εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματική λειτουργία της αντιπολίτευσης στο Δήμο, χωρίς να παραλείψει, ωστόσο, με το πιο ευρηματικό και υπαινικτικό τρόπο να αναφερθεί στις αιτιάσεις περί "χλιαρού" αντιπολιτευτικού λόγου. 

Όπως επεσήμανε, "για τον Κώστα Κρεμμύδα και την παράταξη έχω να πω ότι ανταποκρίνεται με επάρκεια και με μεγάλη αποτελεσματικότητα στα αντιπολιτευτικά της καθήκοντα. Δεν έχει σχέση με σκληράδα η αντιπολιτευτική παρουσία, ούτε το Γιώργο Φούντα που ήταν σκληρός υπερασπίζομαι, ούτε τον..Νίκο Ξανθόπουλο που ήταν μαλακός. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία της παράταξης". 

trikalaenimerosi.gr