Για την ολομέλεια της δημοτικής του παράταξης και την εκλογή του νέου επικεφαλής μίλησε σήμερα  στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Χρηστος Λάππας, λέγοντας:
«Στη συνάντηση της επόμενης Πέμπτης 29/11 στο Μουσείο Τσιτσάνη θα συγκληθεί η ολομέλεια της παράταξης και θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο υποψήφιος επικεφαλής, μεταξύ των Κων/νου Κρεμμύδα και Γιώργου Ηλιάδη που έχουν καταθέσει υποψηφιότητα. Θεωρώ απίθανο να υπάρξει κάποια ακόμα.

Η δημοσκόπηση που είχαμε προτείνει, δύσκολο να γίνει πλέον με δυο υποψηφιότητες, οπότε ίσως πάμε σε μυστική ψηφοφορία για τον τρόπο επιλογής. Είναι εξαιρετικές επιλογές και τα δυο πρόσωπα, ένας πιο νέος και ενθουσιώδης και ένας επίσης νέος με μεγαλύτερη εμπειρία όμως στα δημοτικά.
Δεν μπορώ να δείξω και να δηλώσω κάποια προτίμηση σε έναν από τους δυο, δεν πρόκειται για...καλλιστεία. Εγώ θα επιδιώξω τα στελέχη της δημοτικής μου ομάδας να ακολουθήσουν τον καινούριο επικεφαλής. Κι εγώ ο ίδιος θα το κάνω, και το σκέφτομαι να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είμαι ενεργός πολίτης και θέλω να συνεχίσω να παρατηρώ τα πεπραγμένα στο Δήμο.»