Με μια πρωτοφανή κίνηση στα καταστήματα των Τρικάλων έπεσε η αυλαία στην αγορά της πόλης το βράδυ της Παρασκευής, λόγω της έναρξης του lockdown το οποίο ξεκινά το πρωί του Σαββάτου και θα λήξει στις 30 Νοεμβρίου, αν όλα πάνε καλά. 

Από το πρωί της Παρασκευής το κέντρο της πόλης ήταν γεμάτο κόσμο και κίνηση, που κορυφώθηκε το απόγευμα μέχρι και το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων στις 9 το βράδυ. 

Όλοι οι πεζόδρομοι και οι εμπορικοί δρόμοι ήταν ασφυκτικά γεμάτοι με καταναλωτές, με την ζωντανή εικόνα των πολυάριθμων Τρικαλινών να φέρνει στο νου εκείνη των τελευταίων αγορών, που γίνονται εν όψει Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς μέσα σε μια πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα. 

Ο πολύ καλός καιρός ευνόησε την τελευταία βόλτα στην αγορά με τους καταναλωτές να μπορούν με άνεση να κάνουν τις αγορές τους, για τις οποίες σε πάρα πολλές περιπτώσεις περίμεναν στην ουρά υπομονετικά έξω από τα καταστήματα. 

Τόσο σε εμπορικά με είδη ένδυσης όσο και σε καταστήματα ηλεκτρονικών και τεχνολογίας, με τις ουρές να είναι πραγματικά εντυπωσιακές και πρωτοφανείς για τα δεδομένα της αγοράς των Τρικάλων.  

Μακάρι, η αγοραστική κίνηση να απέφερε καρπούς στα ταμεία των εμπόρων των Τρικάλων, καθώς ο κλάδος τους δοκιμάζεται με τον πιο έντονο και σκληρό τρόπο.

Και πολύ περισσότερο, με την ίδια ζωντάνια να ξαναγεμίσει και πάλι με κόσμο η αγορά της πόλης, όταν με το καλό θα ξαναβγούμε "ελεύθεροι" από τα σπίτια μας. 

trikalaenimerosi.gr