Ξεκίνησε ο στολισμός στην πόλη των Τρικάλων εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Η εμβληματική κεντρική πεζογέφυρα της πόλης έβαλε τα γιορτινά της και σε συνδυασμό με τα αμέτρητα φωτάκια στις όχθες του Ληθαίου, κάνουν την εικόνα της πόλης μαγική! 

Ο εορταστικός διάκοσμος επεκτείνεται στους κεντρικούς πεζοδρόμους, της Βύρωνος, της Απόλλωνος και κυρίως της Ασκληπιού, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δήμου βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή. 

Άλλωστε, απόψε είναι η πρώτη νύχτα με τον χριστουγεννιάτικο φωτισμό, ο οποίος μόλις ξεκίνησε και θα κορυφωθεί με το άναμμα του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία. 

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, όπως μας λένε και οι ειδικοί, έχουμε ανάγκη του στολισμού εντός και εκτός του σπιτιού μας πιο νωρίς από άλλες φορές, αφού αυτό λειτουργεί μόνο θετικά στην ψυχολογία μας. 

Οι ημέρες των Χριστουγέννων γεννούν μέσα μας μόνο ευχάριστα συναισθήματα, που με την σειρά τους γεννούν θετικές σκέψεις και πράξεις. Ταυτοχρόνως, τα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι αναμνήσεις χαράς, ενθουσιασμού και ξεγνοιασιάς, που στις δύσκολες ημέρες που περνάμε τις έχουμε ανάγκη όσο τίποτε άλλο. 

Ενδεχομένως, όλοι εμείς που ζούμε στα Τρίκαλα να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτήν την ανάγκη, αφού φέτος στερούμαστε τον "Μύλο των Ξωτικών", που αποτελεί μια πραγματική πηγή χαράς και ευτυχίας για μικρούς και για μεγάλους. 

trikalaenimerosi.gr