Ένας ηλικιωμένος κάτοικος χωριού της Φαρκαδόνας, φανατικός οπαδός της Βασίλισσας Ρεάλ Μαδρίτης δεν άντεχε στην σκέψη πως δεν μπορεί να παρακολουθήσει τηλεοπτικώς τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του krinitrikalon.gr, οι περιορισμοί με τα κλειστά καταστήματα εστίασης του στερούσαν την μοναδική δυνατότητα να απολαύσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο καφενείο του χωριού του, αφού αυτό διέθετε συνδρομητικό κανάλι. 

Ωστόσο, περνώντας έξω από το κλειστό μαγαζί είδε πως μέσα σε αυτό βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του, τον οποίο τελικώς έπεισε να του ανοίξει, έτσι ώστε να δει από την τηλεόραση τον αγώνα της Ρεάλ. 

Για κακή τους τύχη όμως, άνδρες της Αστυνομίας, που συνεχώς κάνουν ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, εντόπισαν τον ιδιοκτήτη και τον πελάτη του μέσα στο καφενείο, με αποτέλεσματα να βεβαιώσουν την παραβάση με τα σχετικά χρηματικά πρόστιμα που επιβάλλονται σε αυτήν την περίπτωση. 

Έτσι, λοιπόν, ο φανατικός οπαδός της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας καλείται να πληρώσει το δικό του πρόστιμο, ύψους 300€, ενώ δέχεται ισχυρές πιέσεις από τον ιδιοκτήτη του καφενείου να πληρώσει και το δικό του πρόστιμο, ύψους 1.500€, αφού προφανώς θεωρεί πως εξαιτίας της εμμονής του βρήκε τον μπελά του! 

Το τραγικό, όμως, της υπόθεσης είναι πως ο οπαδός της Ρεάλ δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να καταβάλλει τα συγκεκριμένα χρηματικά ποσά, αφού είναι άπορος και του λείπουν ακόμη και τα βασικά για την επιβίωσή του. 

trikalaenimerosi.gr