Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., σε συνέχεια της σταδιακής επαναφοράς των δρομολογίων, μετά την χαλάρωση των περιορισμών στις μετακινήσεις, ανακοινώνει την επανακυκλοφορία επιπλέον αμαξοστοιχιών στο δίκτυό της.

Στο πλαίσιο της επαναφοράς των δρομολογίων της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. επιβραβεύει τους επιβάτες που επιλέγουν το τραίνο για τις μετακινήσεις τους με μοναδικές προσφορές  σε επιλεγμένα δρομολόγια.

Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα: Είμαι μόνιμος κάτοικος

Από 01.06.2020 τροποποιείται η τιμολογιακή πολιτική στα δρομολόγια 884 και 885 Αθήνα Καλαμπάκα, προσφέροντας ειδικές τιμές στους μόνιμους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με έκδοση εκπτωτικής κάρτας για τις μετακινήσεις τους. Η εκπτωτική κάρτα θα εκδίδεται από τα φυσικά σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κατόπιν επίδειξης απαραίτητων εγγράφων μόνιμης κατοικίας (π.χ. λογαριασμό τηλεφώνου, ηλεκτρικού, νερού, κλπ.) και θα μπορεί να εκδοθεί και για τα μέλη της οικογένειας.

Οι τιμές που θα ισχύσουν για τους μόνιμους κατοίκους των ανωτέρω περιοχών είναι:

Για τους επιβάτες που δεν εμπίπτουν στην κατηγορία μονίμων κατοίκων, η τιμή εισιτηρίου στην γραμμή Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα τροποποιείται ως ακολούθως:

trikalaenimerosi.gr