Αρχίζει σταδιακά να παίρνει την νέα της μορφή η λαϊκή αγορά των Τρικάλων. Μετά την διαμόρφωση των πεζοδρομίων, που μεγάλωσαν αρκετά και την τοποθέτηση των τεντών, σειρά έχουν οι πάγκοι των πωλητών και παραγωγών της αγοράς, που θα παραμένουν μόνιμα στον χώρο. 

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε και το λογότυπο της λαϊκής αγοράς, αφού για την δημοτική αρχή η λειτουργία της αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και σημαντικό έργο για την πόλη, έτσι ώστε να συνιστά ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των Τρικάλων. 

Επιπλέον, στην νέα της μορφή η λαϊκή αγορά θα έχει αρκετά καινούργια στοιχεία, όπως το ονοματεπώνυμο του κάθε παραγωγού που θα αναγράφεται πάνω σε μια καλαίσθητη ταμπέλα με τον αριθμό της θέσης του και εκείνον της επαγελματικής τους άδειας. 

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και ενθουσιασμό ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, υποδέχθηκε την πρώτη, δοκιμαστική απόπειρα του εγχειρήματος, ενώ δεν παρέλειψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφερόμενος σε αυτήν να κάνει και την απαραίτητη πλάκα, αφού, όπως φαίνεται ευκρινώς, είναι ο πρώτος παραγωγός που παίρνει θέση και πάγκο στην λαϊκή αγορά των Τρικάλων και μάλιστα με άδεια! 

Η λαϊκή αγορά των Τρικάλων στη νέα εποχή, με ταυτότητα και σχεδιασμό! Τα Τρίκαλα αποτελούν μία περιοχή με πλούσια αγροτική παραγωγή και ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά στην ύπαιθρο. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε και να τους φέρουμε σε πρώτο πλάνο, σε μία λαϊκή αγορά κόσμημα, με υποδομές και οργάνωση. Αυτό βέβαια προαπαιτεί και τη δική τους συμμέτοχη, τη δική τους διάθεση για αλλαγή.

Σήμερα δοκιμάσαμε τους νέους πάγκους, παρουσιάζουμε το νέο λογότυπο αλλά και… νέους πολλά υποσχόμενους παραγωγούς, όπως ο συγκεκριμένος!

trikalaenimerosi.gr