Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της η βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κατερίνα Παπακώστα - Παλιούρα αναφέρει τα εξής:

"Η έλευση του νέου έτους σηματοδοτεί ίσως για πρώτη φορά, τόσο έντονα, την αισιοδοξία και την ελπίδα, καθώς το 2020 αποτέλεσε την χρονιά, που έθεσε κάθε γωνιά του πλανήτη αντιμέτωπη με μια απροσδόκητη απειλή,
έναν ασύμμετρο κίνδυνο...

Με ορθολογισμό, μεθοδικότητα, εγρήγορση, αλλά και αποφασιστικότητα μπροστά στα αναδυόμενα μέτωπα, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαχειρίστηκε την κρίση της πανδημίας και κάθε αντίκτυπο αυτής, στην δημόσια υγεία, την οικονομία, την συνοχή και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Ταυτόχρονα, διευρύνοντας τον κύκλο των χωρών για την οικονομική και αμυντική της συνεργασία, και μέσω του σεβασμού στο Διεθνές Δίκαιο και της εθνικής αυτοπεποίθησης, κατάφερε οι γεωπολιτικές προκλήσεις της γείτονος χώρας, να αναδειχθούν σε ευρωτουρκικές διάφορες.

Στην εκπνοή του 2020, έχουμε ήδη ξεκινήσει να θωρακίζουμε την δημόσια υγεία με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, γεγονός που αποτελεί την αρχή του τέλους, για τις δυσμενείς συνθήκες που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.

Ας είναι το 2021 το πιο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την χώρα μας, αποκαθιστώντας την κανονικότητα στις ζωές μας, διασφαλίζοντας τη δημόσια υγεία και εξασφαλίζοντάς μας τις προϋποθέσεις για την πρόοδο, την ευημερία, και την ανάπτυξη!"