Eθελοντές του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Σωματείου «Αrtemis» επισκέφθηκαν χθες το νηπιαγωγείο Κρηνίτσας ύστερα από πρόσκληση της νηπιαγωγού και των μαθητών του σχολείου για την πραγματοποίηση του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Συμβιώνω με τα ζώα γύρω μου». Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου «κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας συζητήσαμε με τα παιδιά για τη σχέση μας με τα ζώα γύρω μας, για το τι χρειάζονται για να ζουν ευτυχισμένα και συνεχίσαμε με παιχνίδια και τραγούδι για τα ζώα στην αυλή.
Οι πραγματικά απίστευτοι, λιλιπούτειοι μαθητές αυτού του σχολείου, αλλά και η νηπιαγωγός τους, θα μας μείνουν αξέχαστοι μιας που μας υποδέχθηκαν με πραγματικά καλλιεργημένα φιλοζωικά αισθήματα και ενδιαφέρον για όλα τα ζώα που ζουν γύρω τους. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου φροντίζουν τα ζωάκια που τους επισκέπτονται, από γατούλες, σκατζοχοιράκια, χελιδόνια κ.α.
Ελπίζουμε να συνεχίσετε το υπέροχο εκπαιδευτικό σας έργο σε αυτό το νηπιαγωγείο και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!
Το πρόγραμμα Συμβιώνω με τα Ζώα γύρω μου από το ερχόμενο σχολικό έτος θα υλοποιείται από το υπό σύσταση σωματείο "Συμβιώνω".»