Εκτακτη συνεδρίαση για τον θάνατο του Ιωάννη Μάνη, πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2018. Ο θανών διετέλεσε και πρόεδρος του Σώματος προ εικοσαετίας και αντιδήμαρχος, τιμώντας τους δύο θεσμούς. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε στο έργο του για την Αυτοδιοίκηση, ενώ ο πρόεδρος του Σώματος κ. Μιχάλης Λάππας τόνισε ότι επετέλεσε στο ακέραιο τα καθήκοντα που απέρρεαν από τη θέση του.
Οι επικεφαλής παρατάξεων καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Λάππας, Γεώργιος Μητσιούλης, Θεόδωρος Σπανός εξήραν την προσωπικότητα του εκλιπόντος και εξέφρασαν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Στη συνέχεια το Σώμα τήρησε ενός λεπτού σιγή και εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον χαμό του Ιωάννη Μάνη. Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων και Αντιδήμαρχος, επιτέλεσε στο ακέραιο τα καθήκοντα που απέρρεαν από τη θέση του, τιμώντας το αξίωμα του Προέδρου του Σώματος.
Ενεργό μέλος της Τρικαλινής κοινωνίας, εργάστηκε με ζήλο για τα συμφέροντα των πολιτών του Δήμου μας. Υπήρξε Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.Τ.), Ιδρυτικό μέλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Νομού Τρικάλων, Γενικός Γραμματέας στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων καθώς και εκλεγμένος σύμβουλος στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα:
– Να εκφράσει τα θερμότατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος
– Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία δια αντιπροσώπων του
– Αντί στεφάνου τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια
– Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο και
– Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του»