Νέα έργα για ανακατασκευή πεζοδρομίων στο κέντρο των Τρικάλων.

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή των πεζοδρομίων στην οδό 25ης Μαρτίου, μαζί με την κατασκευή ραμπών για ΑμεΑ.

Από σήμερα, Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, τα έργα του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζονται επί της οδού Στρατηγού Στέφανου Σαράφη. Οπως σημειώνεται από την δημοτική αρχή και σε αυτόν τον δρόμο, οι εργαζόμενοι του Δήμου βελτιώνουν τα πεζοδρόμια, αντικαθιστώντας φθαρμένες πλάκες και επισκευάζοντας ό,τι χρειάζεται. Επίσης, όπως και στην οδό 25ης Μαρτίου, γίνεται κατασκευή ραμπών για άτομα με αναπηρία, με βάση τις νόμιμες προδιαγραφές,.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ο κάθε ένας συμπολίτης με αναπηρικό αμαξίδιο, να ανέβει και να κατέβει κανονικά στο πεζοδρόμιο, χωρίς προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τη διευκόλυνση των συμπολιτών με καροτσάκια για τα μωρά παιδιά. Ο Δήμος Τρικκαίων υπενθυμίζει ότι ο σεβασμός των ραμπών για τα άτομα με αναπηρία είναι δείγμα σεβασμού στον κάθε συνάνθρωπο.
Τα έργα του Δήμου Τρικκαίων στα πεζοδρόμια συνεχίζονται κανονικά, βάσει του προγραμματισμού και του σχεδιασμού που έχει γίνει.