Σε συγχαρητήριο μήνυμά της η ΝΟΔΕ Τρικάλων προς την "Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών" που πρόσκειται στη Ν.Δ. αναφέρει τα εξής:
«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια εκ μέρους της ΝΟΔΕ Τρικάλων σε όλα τα στελέχη της ΄΄Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών΄΄ για την νίκη της στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Η νίκη αυτή, συνιστά επιβράβευση των ικανών και άξιων ανθρώπων που συμπαρατάσσονται με την Νέα Δημοκρατία σε μια προσπάθεια δημιουργίας μέτωπο της προόδου, της ευημερίας και της υπευθυνότητας.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και τώρα καλούνται  να δικαιώσουν την εκλογική εμπιστοσύνη των συναδέλφων τους.
Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι η χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, έστειλε και ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα στην επικίνδυνη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ένα μήνυμα ότι οι άνθρωποι της δημιουργίας, οι εκπρόσωποι της μεσαίας τάξης που τα τελευταία χρόνια είδαν τις ζωές τους να υποβαθμίζονται από την Κυβερνητική πολιτική, είναι αποφασισμένοι να μην συμβιβαστούν αλλά να συνεχίσουν  να προσπαθούν για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, συντασσόμενοι στον αγώνα που δίνει σήμερα η Νέα Δημοκρατία, για μία νέα πολιτική με λιγότερους φόρους και δυναμική ανάπτυξη».