Τους τρικαλινούς μαθητές Δημήτρη Λώλα και Γεώργιο Μανάκο συγχαίρει η Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων Β. Κάκλα για διακρίσεις τους σε διαγωνισμούς. Αναλυτικά:
"Συγχαίρουμε θερμά το μαθητή της Α΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» Δημήτριο Λώλα για την κορυφαία διάκρισή του και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στην 34η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα με την επωνυμία «Αρχιμήδης», συναγωνιζόμενος σε ίδια θέματα με μαθητές έως και δύο χρόνια μεγαλύτερους. Απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας και στους γονείς και το σχολείο του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια της ζωής του και την κατάκτηση πάντα υψηλών διακρίσεων και επαίνων.
Επίσης συγχαίρουμε το μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» Γεώργιο Μανάκο, τους γονείς του και το σχολείο του, ο οποίος απέσπασε το 2ο Βραβείο για τη σύνθεσή του με τίτλο «First trip» στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μουσικό Διαγωνισμό Μελοποίησης Ποίησης, Ενορχήστρωσης και Μουσικής για Ταινία της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών. Ευχόμαστε και σε εκείνον να συνεχίσει την ενασχόλησή του με τη σύνθεση και να του δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσει και άλλες παρόμοιες διακρίσεις στον τομέα των ενδιαφερόντων του".