Συγχαρητήρια μηνύματα απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης στην ομάδα Κ19 του ΑΟΤ και στις κορασίδες του Ασκληπιού για τις διακρίσεις τους. Για την ομάδα νέων του ΑΟΤ αναφέρει: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου Κ19 του Α.Ο. Τρίκαλα που με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Football League των Νέων προέβαλε τα αθλητικά ιδεώδη και ανέβασε τον τρικαλινό αθλητισμό για άλλη μια φορά ψηλά.
Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας που έφτασαν την Κ19 στην κορυφή και ανέδειξαν τα νέα ταλέντα του τρικαλινού ποδοσφαίρου βάζοντας τα θεμέλια για μελλοντικές μεγάλες επιτυχίες.
Μπράβο στα νέα αυτά παιδιά που αήττητα μέχρι τον τελικό έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες , το πείσμα τους και την αφοσίωσή τους διακρινόμενα σε ένα δυνατό πρωτάθλημα.
Περιμένουμε πολλά από εσάς»
Για την επιτυχία της ομάδας βόλεϊ κορασίδων σημειώνει: «Συγχαίρω θερμά την ομάδα βόλεϊ Κορασίδων του Ασκληπιού για τη μεγάλη πανελλήνια διάκρισή της με την κατάκτηση της 3ης θέσης και του   χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κορασίδων.Είναι μια νίκη που χάρισε μία ακόμη εντυπωσιακή επιτυχία  στον τρικαλινό αθλητισμό, επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητες της νέας γενιάς. Αποδεικνύει ότι η συλλογικότητα, η πολλή δουλειά, η πίστη στον στόχο και ο ενθουσιασμός των παικτριών, της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι τα συστατικά των μεγάλων διακρίσεων  που μας κάνουν όλους υπερήφανους.
Σας εύχομαι ολόψυχα οι μελλοντικές συμμετοχές σας να σας οδηγούν  πάντα στην κορυφή και να σας ανταμείβουν για τις  μεγάλες σας   προσπάθειες. Μπράβο κορίτσια!»