Με δάκρυα στα μάτια πολλών παικτών, Διάσημων και Μαχητών, έπεσαν οι τίτλοι τέλους του χθεσινού επεισοδίου του Survivor. Αιτία ήταν όχι ο αποχαιρετισμός της Τρικαλινής Μαρίνας Πήχου, η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους στις προτιμήσεις του κοινού, έναντι της Ροδάνθης και της Ντάριας, των άλλων δύο υποψηφίων για αποχώρηση, αλλά η αποκάλυψη της για τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι.
Με δεδομένη την αποχώρησή της, η Μαρίνα αποκάλυψε ότι μαζί με τον αγαπημένο της έκαναν σχέδια για να μπει στο Survivor, σχέδια που έμειναν στη μέση γιατί εκείνος έφυγε από τη ζωή. Για να τον τιμήσει, η Μαρίνα αποφάσισε να προχωρήσει και να συμμετάσχει στο παιχνίδι, ελπίζοντας, όπως δήλωσε, να την βλέπει ευχαριστημένος από εκεί ψηλά.
Η σύντομη ομιλία της Μαρίνας σόκαρε τους παίκτες που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους με πρώτους το Νικόλα, τη Ντάρια και την Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους. Ο Ηλίας που ψήφισε την Μαρίνα για να φύγει έμεινε με σκυμμένο κεφάλι. Ο Σάκης Τανιμανίδης, σεβόμενος την ένταση της στιγμής, δεν θέλησε - πολύ σωστά - να σχολιάσει ή να εκμεταλλευθεί την κατάσταση, αποχαιρετώντας την Μαρίνα και κλείνοντας το επεισόδιο.

protothema.gr