Ανέλπιστες είναι οι εξελίξεις όπως έχουν διαμορφωθεί στο παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι. 

Κι ενώ μέχρι πριν λίγες ημέρες φάνταζε έως και αδιανόητη η αποχώρηση από το Survivor της δυνατής Τρικαλινής Σοφίας Μαργαρίτη, που συμμετέχει με αξιώσεις στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης, η ενδεχόμενη ετυμηγορία του κοινού απόψε το βράδυ που θα την στείλει πίσω στην Ελλάδα, δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη! 

Ένταση, καυγάδες και βαριές κουβέντες συνθέτουν το σκηνικό της συμβίωσης των παικτών της κόκκινης ομάδας, μετά την «εργολαβική» υπεράσπιση και στήριξη της Ανθής Σαλαγκούδη, από την Τρικαλινή παίκτρια. 

Για λόγους που κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει, η Σοφία Μαργαρίτη προσδέθηκε τόσο δυνατά στο άρμα της πιο αδύναμης παίκτριας του Survivor 4, έτσι ώστε στην προσπάθεια της να την υπερασπιστεί, καταφέρεται εναντίον όλων εκείνων που επιθυμούν το αυτονόητο. 

Την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Πολύ περισσότερο, σε εκείνους που υποστηρίζουν πως η Ανθή παραμένει στο παιχνίδι μετά από 5 ψηφοφορίες λόγω… μπαμπά!  

Η άλλοτε συμπαθής και πολύ αγαπητή Σοφία Μαργαρίτη στα μάτια του κοινού, πέρασε, πλέον, στην αντίπερα όχθη, αφού με μια σειρά πολύ κακών χειρισμών από την πλευρά της, έβγαλε προς τα έξω μια εικόνα του χαρακτήρα της που δεν αρέσει καθόλου στους υποστηρικτές και φανατικούς τηλεθεατές του παιχνιδιού. 

Σχεδόν όλοι μιλούν για την απογοήτευσή τους από την συμπεριφορά της, που για πολλούς σημαίνει πολλά, στρατηγικής σημασίας ζητήματα λόγω της δημοφιλίας της Ανθής Σαλαγκούδη, όπως πολύ εύστοχα σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης από τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.  

Οι έντονες αντιπαραθέσεις της με μέλη της ομάδας της και οι εκφράσεις της περί «τσοπάνη» Γιώργου Κοψιδά, που δίνει σαφείς εντολές τις οποίες ακολουθούν τυφλά οι συμμετέχοντες στο «μαντρί» του, με συνοπτικές διαδικασίες την έχουν θέσει στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, μετά την χθεσινή ψηφοφορία. 

Η Σοφία Μαργαρίτη μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη και την Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση, όπως αποφάσισε η κόκκινη ομάδα. 

Το twitter, που ως γνωστόν κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης διαφόρων reality ζει μεγάλες στιγμές και «δικάζει» αμείλικτα, δείχνει τον δρόμο της εξόδου σε μια από τις τρεις υποψήφιες. 

Και αυτήν είναι η Σοφία Μαργαρίτη!

Το μόνο που απομένει, είναι το επίσημο αποτέλεσμα της επιθυμίας του κοινού που θα μάθουμε αργά το βράδυ της Τετάρτης. 

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr