Στον Εισαγγελέα Τρικάλων οδηγείται σήμερα ένα ζευγάρι που εκβίαζε με "ροζ" φωτογραφίες μια 43χρονη γυναίκα από το Μουζάκι.

Οι δυο τους, ένας άνδρας 42 ετών και μια γυναίκα 43 ετών άνθρωποι της νύχτας και γνωστοί στις αστυνομικές αρχές, κατάφεραν να πείσουν την 43χρονη να τους αποστείλει φωτογραφίες της με τολμηρές πόζες σεξουαλικού περιεχομένου και στην συνέχεια να την εκβιάζουν, αποσπώντας χρηματικά ποσά προκειμένου να μην τις δημοσιοποιήσουν. 

Η 43χρονη γυναίκα, που ζούσε τον εφιάλτη του Sextortion, όπως χαρακτηρίζεται στις ημέρες μας η συγκεκριμένη υπόθεση εκβιασμού, απευθύνθηκε στην Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Μουζακίου, η οποία με την επιχείρηση που έστεισε, κατάφερε τελικώς να συλλάβει το ζευγάρι των εκβιαστών. 

Προσποιούμενη την ξαδέλφη του θύματος παραβρέθηκε και ίδια σε προκαθορισμένο ραντεβού μαζί τους στην πόλη των Τρικάλων, στο οποίο θα έπαιρναν χρήματα. Μόλις τα παρέλαβαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Μουζακίου και της Ασφάλειας Καρδίτσας που βρίσκονταν παντού γύρω τους, τους συνέλαβαν αμέσως έτσι ώστε, πλέον, να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης. 

trikalaenimerosi.gr