Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες δημιουργικής απασχόλησης που ξεκίνησε να υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων τώρα που #ΜένουμεΣπίτι.

Αυτή τη φορά, με διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου και θέμα το… αναμενόμενο: «Κορονοϊός».

Ουσιαστικά η προσπάθεια, έχει δύο στόχους. Ο ένας, να προσθέσει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά. Ο δεύτερος, να διαφανεί, πώς τα παιδιά αντιλαμβάνονται και προσεγγίζουν αυτήν την πρωτόγνωρη κρίση.

Ετσι οι μαθητές/τριες θα μπορούν να παρουσιάσουν   τη δική τους οπτική  για τον ιό, την επίδρασή του στην καθημερινότητά τους, τις ανησυχίες και τις ελπίδες τους.

Οδηγίες

Στον  διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού – Γυμνασίου.

Τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιήσουν μαρκαδόρους ή και ξυλομπογιές. Δεν θα γίνουν δεκτά έργα σχεδιασμένα σε υπολογιστή.

Οι δημιουργίες των παιδιών θα πρέπει να φωτογραφηθούν και να σταλούν έως και 22 Απριλίου 2020  στην   ηλεκτρονική  διεύθυνση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων  library@yahoo.gr με ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας. Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr με νεότερη ανακοίνωση.

Οι ζωγραφιές  θα αξιολογηθούν από  πενταμελή επιτροπή και  θα απονεμηθεί  ένα (1) βραβείο ανά κατηγορία (Δημοτικό-Γυμνάσιο).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στέλνουν e-mail στη διεύθυνση: ts.maria@trikalacity.gr