Οι καιροί αλλάζουν, η μόδα διαρκώς άλλα προστάζει, αλλά η ανθρώπινη ματαιοδοξία είναι ακαταμάχητη. Ακόμα και αν δεν είσαι πλούσιος τουλάχιστον  να φαίνεσαι.

Η δωδεκάμετρη Λίνκολν, βγαλμένη μέσα από ταινίες στο Λας Βέγκας και Αμερικάνικες λεωφόρους, άρχισε να κόβει βόλτες στη Λάρισα και άλλες Θεσσαλικές πόλεις κλέβοντας τα βλέμματα.

Οι λόγοι εμπορικοί. Το γραφείο στο οποίο ανήκει την νοικιάζει, μαζί με άλλες που διαθέτει, για γαμήλιες εκδηλώσεις ή σε οτιδήποτε  απαιτείται …εντύπωση και χαβαλές.

Η επιχείρηση ανήκει από κοινού σε Λαρισαίο και Αθηναίο, οι οποίοι δραστηριοποιούνται  κυρίως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τελευταία στη Θεσσαλία (Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα, Καρδίτσα) με επίκεντρο την Λάρισα.

Όπως εξήγησε το γραφείο στο kosmoslarissa.gr, το κόστος της λιμουζίνας για ένα γάμο ανέρχεται σε 450 ευρώ. Το πακέτο: Η λίμο φέρνει τη νύφη στην εκκλησία, μετά το πέρας της τελετής παίρνει το ζευγάρι, το κάνει μια βόλτα στο κέντρο της πόλης για το θεαθήναι και ακολούθως το αποβιβάζει όπου του υποδείξουν. Φυσικά η σαμπάνια για το ζευγάρι κατά την έξοδο του από την εκκλησία, αλλά και διάφορα ποτά μέσα στην Λιμουζίνα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Και στα δικά σας…

Λ.Ε.