Τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές του προγραμματισμού και τις συγκεκριμένες δράσεις για τον Δήμο Τρικκαίων, πληροφορήθηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο, στελέχη του κόμματος «Το Ποτάμι». Ομάδα στελεχών του κόμματος από Αθήνα, Λάρισα και Τρίκαλα, επισκέφθηκε τον κ. Παπαστεργίου το πρωί στο γραφείο του, ζητώντας – όπως και παλιότερα – ενημέρωση επί θεμάτων που απασχολούν, σχεδιάζονται, προγραμματίζονται ή υλοποιούνται στον Δήμο, στα Τρίκαλα και στα χωριά του.
Ο κ. Παπαστεργίου  παρείχε ενημέρωση για τα οφέλη από  το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό για τον Δήμο. Επίσης, ενημέρωσε για τα θέματα της βιώσιμης κινητικότητας και του βραβείου που αποδίδει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και για την πορεία υλοποίησης του ποδηλατόδρομου.
Ταυτοχρόνως, έγινε συζήτηση για το προσφυγικό και τη θέση της Αυτοδιοίκησης, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων να επισημαίνει την ανάγκη ουσιαστικού κεντρικού σχεδιασμού, την ώρα, μάλιστα, που ο Δήμος Τρικκαίων δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ για τα όσα έχει προσφέρει. Σε επίπεδο καθημερινότητας ήταν οι ερωτήσεις από τα στελέχη του κόμματος από τα Τρίκαλα, ενώ έγινε ιδιαίτερη συζήτηση και για το ζήτημα της αναβίωσης του μύθου του Ασκληπιού, σε συνδυασμό με τον θερμαλιστικό τουρισμό και τις υδροθειούχες πηγές στο Ρίζωμα. Τέλος, η συζήτηση περιστράφηκε σε ζητήματα του Μύλου των Ξωτικών, του σχεδιασμού για τις βάρκες στον Ληθαίο ποταμό, το Μουσικό Χωριό και το Μουσείο Τσιτσάνη. Σχεδιασμοί οι οποίοι υλοποιούνται άμεσα ή συνεχίζονται με μεγαλύτερη δυναμική.


Από την πλευρά του κόμματος «Το Ποτάμι» επισκέφθηκαν τον Δήμαρχοι οι: Παντελής Αβραμίδης - οργανωτικός γραμματέας, Ζαχαρούλα ΓΙαβρούτα Λούδα και Δημήτρης Δήμου – στελέχη, Βασίλης Παπακώστας - εκπρόσωπος ΜΕ.Συ.Α Τρικάλων, Πιλάτος Παναγιώτης - επιτροπή νεολαίας και Θανάσης Γαλάνης - εκπρόσωπος ΜΕ.Συ.Α Λάρισας.
Τα στελέχη του κόμματος προσφέρθηκαν να προωθήσουν ζητήματα του Δήμου μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.