Χωρίς κανένα πρόβλημα συνέχισαν και σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ. Συνολικά 350 μαθητές δήλωσαν συμμετοχή, εκ των οποίων παρουσιάστηκαν οι 280, με τους υπόλοιπους 70 να απουσιάζουν. Το ποσοστό αποχής των υποψηφίων στα ΕΠΑΛ, ήταν και πάλι υψηλό φτάνοντας το 20%.
Στα Μαθηματικά εξετάστηκαν, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλαιού συστήματος. Βατά, αναμενόμενα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και με σαφήνεια διατυπωμένα ήταν τα θέματα των Μαθηματικών, σύμφωνα με τους φροντιστές. Θέματα που επιτρέπουν σ’ έναν καλά προετοιμασμένο μαθητή να γράψει άριστα.
Στη συνέχεια, την Παρασκευή 20 Μαΐου, οι Πανελλαδικές για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) θα συνεχιστούν με τις εξετάσεις στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και στην Ιστορία, αμφότερα γενικής Παιδείας.
Για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των εξής μαθημάτων γενικής Παιδείας: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία.