Επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της δράσης «Κανένας στο περιθώριο» που αναπτύσσεται σε όλη τη χώρα υπό την αιγίδα του Προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, επισκέφτηκε το Σάββατο τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στους χώρους του παλιού Νοσοκομείου Τρικάλων. Ο κ. Κ. Σκρέκας και τα μέλη του κλιμακίου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Κοινωνικού Εστιατορίου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας, καθώς και για τις παροχές που δίνουν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
«Είναι σημαντικό» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Σκρέκας «αυτές τις δύσκολες μέρες να λειτουργούν δομές οι οποίες παρέχουν στους συνανθρώπους μας, τουλάχιστον τα απαραίτητα. Είναι γεγονός ότι η κρίση έχει φέρει στα όρια της φτώχειας χιλιάδες πολίτες οι οποίοι έχουν ανάγκη ακόμη και από τα βασικά. Οι συγκεκριμένες δομές πρέπει να στηριχθούν, αυτή είναι η πρόθεση και η δεδομένη απόφαση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και με αυτή μας την επίσκεψη αυτό κάνουμε».
Στο κλιμάκιο της Ν.Δ. συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Λάππας, ο Τομεάρχης Υγείας κ. Ηλίας Τσιαούσης και η γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων κ. Μάνη Γιαννοτάκη.