Τη στήριξη του στο Δημήτρη Παπαστεργίου για την προεδρία της ΚΕΔΕ δήλωσε πως θα παρέχει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε συνέντευξη του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  αναφέροντας παράλληλα πως προτίθεται να παραμείνει και για 4η θητεία στη θέση του Περιφερειάρχη:

«Αποκάλεσα πατριάρχη της αυτοδιοίκησης τον κ. Κυρίζογλου, μόνο γιατί έχει εκλεγεί 7 φορές από την πρώτη Κυριακή, ούτε…εγώ δεν τον φτάνω σε αυτό.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι ένας νέος δραστήριος άνθρωπος, που νομίζω ότι θα κερδίσει στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΚΕΔΕ, θα τη βοηθήσω την προσπάθεια εκλογής του.

Πάντα χαίρομαι γιατί όλοι προστρέχουν στον Αγοραστό, νομίζοντας ότι σε όλα έχουμε τις λύσεις. Για τη δωρεά του Μπάμπη Δεληλίγκα, συγχαρητήρια στον ίδιο που έκανε τη δωρεά, όμως πρέπει να γίνεται και ολοκληρωμένη.

Αν θες να κάνεις ένα ευαγές ίδρυμα, να το παραδώσεις με το κλειδί στο χέρι.

Στο Δήμο Τρικκαίων έγινε η δωρεά, ο Δήμος να βρει και τη χρηματοδότηση. Είναι άκομψος ο τρόπος διεκδίκησης χρημάτων από την Περιφέρεια, αν υπάρχει δυνατότητα θα το επεξεργαστούμε.

Το να με πιάσει λεει ο κ. Λάππας από το..λαιμό να βρω τα χρήματα, είναι σαν να λέμε ότι και…νεκρούς ανασταίνουμε.

Στο επεισόδιο με την κα. Ζέτα Μακρή στη Βουλή τις προάλλες, νομίζω πως βλέπουν στο πρόσωπο μου τους συνεργάτες μου ως εν δυνάμει αντιπάλους τους, και γι αυτό εκφράζουν τη δειλία τους μέσω επίθεσης.

Όπως πχ τη Δωροθέα Κολυνδρίνη με τους 20.000 σταυρούς στη Μαγνησία, η  οποία είναι σαν ένας..θηλυκός Μιχαλάκης.

Ο κόσμος μου λέει καθημερινά, να μην φύγω από την Περιφέρεια. Δεν έχω καμία αγάπη για την κεντρική πολιτική σκηνή, υπάρχουν βουλευτές είκοσι χρόνια που δεν έχουν τη χαρά να δημιουργήσουν ούτε καν ένα έργο. Η τρίτη μου τωρινή επανεκλογή ήταν δύσκολη, θεωρώ πως η επόμενη 4η φορά μου θα είναι ευκολότερη.»