Στο Βελιγράδι για προετοιμασία η Φανή Τζέλη, Μέλος της ΠροΟλυμπιακης Εθνικής Ομάδας και αθλήτρια του ΣΟΑΤ με στόχο το Ολυμπιακό εισιτήριο.

Την προολυμπιακή ομάδα, η οποία τις προσεχείς ημέρες θα μεταβεί στη Σερβία για προετοιμασία (20-31/1), συγκροτούν οι Φανή Τζέλη, Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλιδης και Νάσια Μητσοπουλου.Την αποστολή συνοδεύουν οι Ομοσπονδιακό προπονητες Θ. Ζηνελης και Χ. Αλμασιδης.Την προετοιμασία θα επιμελείται ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στον κόσμο, ο Dragan Jovic. Η Σερβία θεωρείται μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ειδικά στις Γυναίκες με Χρυσή και Ασημένια Ολυμπιονίκη και πολλούς Παγκοσμιους.

Την στιγμή που το Ελληνικό Ταεκβοντό αλλά και στην πλειοψηφία του ο Ελληνικός Αθλητισμός βρίσκεται στον... πάγο, τα τέσσερα αυτά παιδιά συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Σερβία από τις 20 του μηνός και περίπου για ένα μήνα με την Ολυμπιακη και Εθνική ομάδα της Σερβίας και περιμένουν να ενσωματωθούν στο Διεθνές προπονητικό Καμπ και άλλες 6 Εθνικές  Ομαδες, ώστε να βρουν τον αγωνιστικο τους ρυθμό, που σε τέτοιο επίπεδο είναι επιβεβλημένο και αναγκαίο.

Οι τέσσερις αυτοί αθλητές έχουν πάρει στις πλάτες τους το Ελληνικό Ταεκβοντο και καλούνται σε τόσο αντίξοες συνθήκες να μας κάνουν υπερήφανους.

Το προΟλυμπιακό Τουρνουά της Ευρώπης,έχει ακυρωθεί έως τώρα τρεις φορές και είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Βουλγαρία το διήμερο 7-8 Μαίου 2021.

Μεγάλη Περηφάνια και Τιμή για τον ΣΟΑΤ αλλά και τον Τρικαλινό Αθλητισμό αθλητής του να συμμετάσχει σε Ολυμπιακη Ομάδα και να προσπαθεί με αξιώσεις για το Ολυμπιακό Όνειρο να βρίσκεται στην Ολυμπιαδα στο Τόκυο και ευχή όλων μας και οι 4 αθλητές να τα καταφέρουν και μα απολαύσουν το "μοναδικό" αθλητικό ταξίδι, που ελάχιστοι αθλητές έχουν την δυνατότητα και ευκαιρία να συμμετάσχουν, αποτελώντας για αυτούς και το σύλλογο τους μέγιστη τιμή!