Στην εκπεφρασμένη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για στήριξη των μικρομεσαίων και όσων επλήγησαν περισσότερο από την κρίση και την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο κ. Κώστας Σκρέκας κατά τις συζητήσεις που είχε με πολίτες στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων.

Ο Πρώην Υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη μείωση φόρων, στην αύξηση του κατώτατου μισθού και στο πακέτο μέτρων για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας.

Με αυτόν τον τρόπο, πρόσθεσε θα στηρίξουμε τους πιο αδύναμους πολίτες, προκειμένου να μπορούν να καλύπτουν με αξιοπρέπεια όλες τις βασικές τους ανάγκες,

Ταυτόχρονα, η υλοποίηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας θα οδηγήσει στη δημιουργία πολλών και υψηλότερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας, γεγονός που θα οδηγήσει σε αύξηση της κατανάλωσης στην αγορά.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας μίλησε ακόμα για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά ώστε να προστατευθούν παραγωγοί και καταναλωτές από τις παράνομες Ελληνοποιήσεις.

Στόχος μας, συμπλήρωσε, είναι να ενισχύουμε το θεσμό των λαϊκών αγορών, για να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για όλους τους Έλληνες.