Ως πρώιμη χαρακτηρίζει την κουβέντα για τις επόμενες εκλογές ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μαζί για τα Τρίκαλα, Θόδωρος Σπανός, και όπως ανέφερε σήμερα στη Λέσχη 97,6:

«Στην παράταξη μας, Μαζί για τα Τρίκαλα, ήμασταν πολλοί, αλλά μείναμε λίγοι…Διότι κάποιοι μας εγκατέλειψαν, και την ευθύνη έχουν οι υπεύθυνοι των οργανώσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μας βοήθησε και έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό. Εγώ πρώτος έλεγα για συνεργασία με ουσία, και αυτοί ήρθαν να παίξουν και μας άφησαν άδειους. Ούτε το ΚΙΝΑΛ βοήθησε όσο πρέπει, αλλά είναι διαφορετικά γιατί είναι πιο μικρό κόμμα.

Στην ολομέλεια της Κυριακής δεν θα μπορέσω να πάω λόγω υποχρεώσεων. Πρέπει όμως να κάνουμε μια κουβέντα πρώτα για το πώς θα κάνουμε καλύτερη αντιπολίτευση στον Δήμαρχο Παπαστεργίου, κι έπειτα να σχεδιάσουμε για τις επόμενες εκλογές, είναι νωρίς γι αυτό.

Στις εσωκομματικές που έρχονται, το ΠΑΣΟΚ θα ενωθεί πάλι και θα πάμε όλοι μαζί. Όποιος αρχηγός και να εκλεγεί, πρέπει να πάμε μαζί του όλοι μετά. Εγώ ήδη έχω εκφραστεί και βγήκα μπροστά για τον Ανδρουλάκη από την προηγούμενη φορά, τώρα θα κάνω ακόμα πιο δυναμικό αγώνα.»