Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο αστυνομικός της ομάδας "ΔΡΑΣΗ", που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Περιστέρι.

Οι γιατροί πάντως, είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Ο 29χρονος θεωρείται πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός', μετά το σοβαρό και πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Δίπλα του βρίσκονται συνεχώς οι γονείς του, που έσπευσαν αμέσως στην Αθήνα μόλις ενημερώθηκαν για το σοβαρό τροχαίο του παιδιού τους.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του στην τηλεόραση του Alpha, ο γιος του χρειάστηκε να αλλάξει τρία νοσοκομεία προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα σοβαρά τραύματά του.

Η μικρή κοινωνία της Πύλης Τρικάλων σοκαρισμένη περιμένει κάποιο ευχάριστο νέο για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος είναι πολύ γνωστός και αγαπητός στο χωριό του.

Οι γονείς του εργάζονται στον Δήμο Πύλης, ενώ ο ίδιος διατηρούσε κομμωτήριο στο παρελθόν, που αποφάσισε να το αφήσει προκειμένου να καταταγεί στην Αστυνομία. Ο 29χρονος ειδικός φρουρός υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ και είναι αποσπασμένος στην ομάδα "ΔΡΑΣΗ", εδώ και έναν χρόνο. 

Μιλώντας στον Ant1, ο ξάδελφός του Αχιλλέας Μπάλας, ανέφερε «ο ξάδελφός μου νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, είναι σε άσχημη κατάσταση και περιμένουμε εξελίξεις. Έκανε εγχείρηση στην αορτή. Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί, δεν μπορούν να πουν κάτι αυτή τη στιγμή. Περιμένουν και το επόμενο 24ωρο και στην συνέχεια θα έχουμε σίγουρες κουβέντες».

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr