Την επισήμανση  ότι ο Αλέξης Τσίπρας ''έταζε'' ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και τελικά «έγιναν όλα χειρότερα» έκανε στο ''Ακραίως'' στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της ΝΔ και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.
Σύμφωνα με τον κ. Κ. Σκρέκα «ο κόσμος πια έχει αφήσει πίσω του τις ιδεολογικές ταμπέλες. Θέλει λύσεις. Πώς θα έχει δουλειά, πώς θα σπουδάσει τα παιδιά του. Πάντα βρισκόταν κάποιος ηγέτης που θα έταζε στον κόσμο ότι τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα, αλλά τελικά δεν έγιναν. Το ίδιο έκανε και ο κ. Τσίπρας: Είπε ότι θα τα κάνει όλα καλά και έγιναν όλα χειρότερα. Ο ηγέτης δε γεννιέται, πρέπει να το αποδεικνύει καθημερινά. Πρέπει να δίνει πρακτικές λύσεις».
Την ίδια στιγμή, ο Βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει πιο συγκεκριμένα πράγματα στη ΔΕΘ. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως  η αποκλιμάκωση των φόρων είναι μια πολιτική που εφαρμόστηκε από τη ΝΔ στο παρελθόν και πέτυχε. Άλλο παράδειγμα είναι η ανάγκη για δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού δημόσιου τομέα χωρίς κυνήγι μαγισσών». 
Ο κ. Κ. Σκρέκας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «Ο κόσμος πια δεν περιμένει λόγια. Έχει ακούσει πολλά. Έχουν περάσει πολλές Κυβερνήσεις από αυτή την χώρα, άλλες χειρότερες και άλλες καλύτερες. Δεν έχει περάσει όμως άλλη Κυβέρνηση σαν και αυτή από τον τόπο». Τόνισε, ωστόσο, ότι «ο λαός πολλές φορές μέσα από τις δυσκολίες που έχει, μπορεί να παρασυρθεί, αλλά έχει ωριμάσει πια».
Τέλος, υπογράμμισε ότι βάσει των δημοσκοπήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, η NΔ είναι μπροστά και ο κ. Μητσοτάκης ανεβαίνει στη δημοφιλία.