Το  “e-trikala”, οι “Εθελοντές Τρικάλων” και ο πιστοποιημένος από το Ι.Κ.Υ του Υπουργείου Παιδείας  Οργανισμός “En.O Greece” οργανώνουν σεμινάριο με Θέμα: «Νέες Τεχνολογίες στις Δημιουργικές Περιηγήσεις». Το σεμινάριο διάρκειας 4 ωρών είναι συνέχεια της επιμόρφωσης στους τομείς του Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Εκπαίδευσης, που υλοποιείται από τους Εθελοντές από τον Σεπτέμβριο του 2016. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 11 Ιουνίου  (από τις 10:00 π. μ.  έως στις 14:00 μ. μ) στο Μύλο Ματσόπουλου στις νέες αίθουσες: «Θέατρο Μηχανουργείο και Αναγνωστήριο»  και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Για λόγους σωστής οργάνωσης και ουσιαστικής εκπαίδευσης ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 40, διαμοιρασμένοι σε  δύο ομάδες των 20 ατόμων. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των ωφελουμένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε, όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στα μαθήματα, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 στέλνοντας email στην διεύθυνση:  grammateia@ethelontes.trikalacity.gr  
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ, τα οποία και θα καταβληθούν στους υπευθύνους του “En.O  Greece”  κατά τη διάρκεια της προσέλευσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση Smartphones ή Tablet με λειτουργικό “Android”, τα οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν και να τα έχουν μαζί τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.
Πληροφορίες στο τηλ: 6932628110