Συνεχείς oι επισκέψεις του Δημήτρη Παπαστεργίου στην καρδιά της τρικαλινής οικονομίας και στον χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας. Το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πλήθος στελεχών της «Επανεκκίνησης» επισκέφθηκαν κατά σειρά το Νοσοκομείο Τρικάλων, τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής «Μέλισσα» και τη βιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ, παραγωγής μπισκότων και κουλουριών.
– Στο Νοσοκομείο ο διοικητής κ. Παρθένης ξενάγησε τον κ. Παπαστεργίου σε κλινικές  και εργαστήρια. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων τόνισε ότι οι διαφορές αντίληψης σε ζητήματα Αυτοδιοίκησης, δεν εμπόδισαν και δεν εμποδίζουν  τη συνεργασία σε πλήθος τομέων για ζητήματα υγείας στον Δήμο μας, αλλά και σε επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων σε σχέση με ζητήματα ιδιοκτησιών, στάθμευσης κ.α.


– Στη «Μέλισσα» ο κ. Ανδρέας Χαρχαντής ξενάγησε τον Δήμαρχο της  αυτοδυναμίας σε εγκαταστάσεις της επιχείρησης, με τον Δήμαρχο να τονίζει, πόσο σημαντική είναι η δύναμη που δίνουν οι πολίτες, για διοίκηση του Δήμου από την 1η Κυριακή
– Στη «Βιολάντα», ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Κώστας Τζιωρτζιώτης εξήγησε τις παλαιότερες και νεότερες γραμμές παραγωγής, παρουσιάζοντας τα επόμενα επενδυτικά άλματα της εταιρείας. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου επεσήμανε ότι η εταιρεία κάνει γνωστά τα Τρίκαλα  σε όλον τον κόσμο με τις εξαγωγές, ενώ σε επίπεδο συνεργασίας, επεσήμανε, πόσο σημαντική ήταν η στενή σχέση με την ίδια την κοινωνία.


Γενικότερα, ο Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε στη σημασία της ανάπτυξης που προσφέρουν στον Δήμο μας οι επιχειρήσεις με τη συμμετοχή των εργαζομένων. Τόνισε, ακόμη, ότι η συνεχιζόμενη διοίκηση του Δήμου από τις 27 Μαΐου, ενισχύει την προσπάθεια των επιχειρήσεων να λειτουργήσουν με σιγουριά, και πλαίσιο που αποσκοπεί στη βελτίωση της ίδιας της κοινωνίας.